Τι κάνουν δύο Πόντιοι για να φάνε τσάμπα στην Αμερική

Ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας πήγαν στις ΗΠΑ για αναζήτηση τύχης και εργασίας! Μετά από ένα μήνα αποτυχημένων προσπαθειών και ενώ τους είχε θερίσει η πείνα αποφασίζουν να εφαρμόσουν το εξής σχέδιο:

Γιωρίκας: “Λοιπόν Κωστίκα θέλεις να τρώμε δωρεάν στα καλύτερα εστιατόρια;”

Κωστίκας: “Έ και το ρωτάς!!” 

Γιωρίκας: “Ακου τι θα κάνουμε!! Θα αγοράσουμε έναν πλαστικό π@τσο και όταν θα τρώμε στα καλύτερα εστιατόρια, αφού τελειώσουμε το φαγητό, θα βγάζω έξω τον πλαστικό π@τσο και εσύ θα σκuβεις για να κάνεις ότι μου παίρνεις πίπ@!!!. Έτσι όταν μας βλέπουν θα μας πετάνε έξω χωρίς να προλαβαίνουμε να πληρώσουμε το λογαριασμό!!”

Κωστίκας: “Φοβερό!! Συμφωνώ!!!”
Ξεκινάνε λοιπόν με τα καλύτερα εστιατόρια της Νέας Υόρκης.

Μόλις τελείωσαν το φαγητό στο πρώτο εστιατόριο βγάζει ο Γιωρίκας τον πλαστικό π@τσο και σκuβει ο Κωστίκας για να κάνει πως του παίρνει πίπ@!! Μόλις τους βλέπουν οι μπράβοι του μαγαζιού τους πετάνε έξω δέρνοντας τους. αυτό συνεχίστηκε για ένα μήνα ώσπου τα καλύτερα εστιατόρια τελείωσαν! αποφασίζουν λοιπόν να πάνε σε πιο χαμηλή κατηγορία εστιατορίων.

Κωστίκας: “Ρε `συ Γιωρίκα τώρα που θα πάμε σε άλλη κατηγορία να αλλάξουμε λίγο!!. Δώσε σε `μένα τον πλαστικό π@τσο και κάνε εσύ πως μου παίρνεις πίπ@!!”

Γιωρίκας: “Ποιον πλαστικό πούτσο; αυτόν το ξέχασα στο πρώτο εστιατόριο!!”

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου